Rektors hjørne

Vi går mot lysere tider.

Det ligger mye håp og forventning i at dagene nå blir lysere for hver dag. Det som nå er mørkt og ser dødt ut blir til lysere tider og nytt liv. Mange synes nok ikke at forandringen skjer fort nok, men det viktige er at den skjer. Det gjør noe med oss å gå mot lyset.

Jeg håper uansett at alle ønsker å leve i det lyset som gir liv. Leve i det lyset som kom til verden og som vant over mørket. Det å leve i det lyset gjør noe godt med oss, og med hvordan vi lever med hverandre. Dette lyset ønsker vi å ha med oss i alt det vi er sammen om på skolen. Selv om vi vet at ikke alle dager kjennes så lystige ut, så skal vi få regne oss som lysets barn.

Mitt ønske for Granly skole er også at alle vi, store og små, skal få være lys for hverandre. Da vil skoledagene bli gode for alle. Hva tenker du at du kan gjøre for å være et lys for noen som trenger det?

Vi ønsker gjerne å ha med flere i vår hverdag på Granly skole. Kjenner du noen som ønsker å vite litt mer om skolen, så kan de møte opp til Åpen skole den 23. januar klokken 18-20. Søknadsfrist for neste skoleår er 1. mars. Hjertelig velkommen!